Lungeventilation af respiratorpatienter

Webinar: Målrettet ventilation af respiratorpatienter

Velkommen til webinar med Prof. Marcelo Amato, M.D., Ph.D., der fortæller om, os viser i realtid, hvordan man, ved hjælp af EIT og en intensivseng med automatisk, programmerbart sidekip til 30 grader kan optimere og målrette lungeventilation af respiratorpatienter på intensivafdelinger

EIT er et ikke-invasivt, strålingsfrit klinisk billeddannelsesværktøj til at overvåge lungeventilation af respiratorpatienter i realtid og ved sengen. Med EIT kan man estimere lungekollaps og overdistension ved hjælp af præcise oplysninger, der muliggør en korrekt PEEP-titrering. Og man kan, også ved hjælp af EIT, med det samme se virkningerne af at omlejre intensivpatienten og bruge tyngdekraften til at understøtte lungeventilation for at forebygge ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome) hos patienter i respirator.

Her vil du få vist konkrete eksempler på, hvordan EIT kan bidrage til at estimere korrekt PEEP, og du kan se, i realtid, hvor hurtigt lungerne reagerer på, at intensivsengen kippes til siden med 30 grader, så tyngdekraften bidrager til bedre lungeventilation.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om, hvordan EIT-monitorering i kombination med systematisk sidelejring til 30 grader ved hjælp af Multicare intensivseng, kan anvendes i lungeterapien hos intensivpatienten, og se flere eksempler på effekten.

Lungeventilation respiratorpatienter

Om Prof. Marcelo Amato

Født den 25. juni 1962 og indledte sine medicinske studier i 1980 på Faculdade de Medicina da Universidade de São Paulo med speciale i pneumologi og intensivmedicin. I 2008 fik han sit professorat ved University of São Paulo, lungeafdelingen. Vigtigste forskningsområder: Beskyttende mekanisk ventilation, elektrisk impedans-tomografi, teknologiske løsninger til mekanisk ventilation.

Mere at vide om Multicare intensiv terapiseng

Læs mere om vores intensiv terapisenge Multicare og Multicare X.

Og i artiklen Multicare X – nyeste generation af den højteknologiske intensivseng