Mød Alcyon på Health and Rehab Scandinavia 2023 messen for velfærdsteknologi og hjælpemidler

Oplev de to nye Rollz Motion på Health & Rehab 2023

I dag er der kun et to måneder til, at Skandinaviens største fagmesse for hjælpemidler og velfærdsteknologi løber af stablen i Bella Center i København:

HEALTH & REHAB 2023  – 23.-25. maj 2023.

Deltagelse for besøgende er som altid gratis – og du kan allerede nu registrere dig på hjemmesiden og downloade appen.

Besøg vores stand og se de helt nye, teknologiske Rollz Motion

Besøg vores stand og vær blandt de allerførste, der kan opleve to spændende produktnyheder fra Rollz til den rehabiliterende træning af gå- og ståfunktionen, øget selvhjulpenhed og mobilitet. Du finder os på stand C2-014 – tæt ved spiseområdet.

Den originale Rollz Motion er allerede bredt implementeret som velfærdsteknologisk hjælpemiddel i mange kommuner. Den motiverer til daglige gåture på en tryg måde, da den både er en rollator og en transportstol. Det betyder, at borgeren kan gå det stykke, der er kræfter til med støtte fra rollatoren. Og så blive kørt det sidste stykke i transportstolen, hvis kræfterne slipper op, inden turen er slut.

Du kan se ergoterapeut Anna Voss fra Teknologi i Praksis demonstrere Rollz Motion i på Dokk X i Aarhus i videoen her.

Nu er Rollz Motion kommet i to helt nye udgaver:

Rollz Motion Rhythm og Rollz Motion Electric

Rollz Motion Rythm

Rollz Motion Rythm er endnu en ny, teknologisk version af Rollz Motion, særligt til borgere med Parkinsons eller andre neurologiske sygdomme. Ved hjælp af forskellige typer af signaler og impulser stimulerer den til jævn gang uden ufrivillige ”frys”. Du kan læse mere i artiklen her og i videoen herunder kan du se den demonstreret:

Rollz Motion Electric

Med Rollz Motion Electric får borgeren mulighed for at være 100 % selvhjulpen med sin Rollz, idet transportstolen nu er elektrisk, og man derfor ikke er afhængig af at have en hjælper med på turen. Her i videoen ser du, hvordan den fungerer:

På Health & Rehab Scandinavia kan du se dem begge og få en snak med os og vores gode samarbejdspartner, HJÄLPMEDELSTEKNIK SVERIGE AB, som har det overordnede ansvar for Rollz i hele Skandinavien. Alcyon er dansk forhandler.

Maja og Lars er klar til at tage i mod

Maja fra Alcyon og Lars fra Hjälpmedelsteknik Sverige står klar til at møde en masse nye og velkendte ansigter på vores stand: C2-014 centralt placeret tæt på spiseområdet.

Brug hjemmesiden i din forberedelse

Du kan finde en masse nyttig viden om de faglige indlæg i programmet, de øvrige udstillere og alt muligt andet på hjemmesiden  og via appen, som du med fordel kan have downloadet hjemmefra eller når du ankommer til messen.

Rollz Motion Rythm Rollator til parkinson Rollz Motion Rhythm Parkinson Rollator og transportstol med impulser

Rollz Motion Electric rollator og transportstol i ét Rollz Motion Electric kombineret rollator og transportstol