Et powerpar af behandlingsstole til ambulatorier, Akutafdelinger og OP

Mød det helt nye power-par: To behandlingsstole til ambulatorier

Multiline Next AC og Multiline Next AC+ er to multifunktionelle behandlingsstole, der kan anvendes som undersøgelses-, behandlings- og operationslejer samtidig med de kan bruges som transportstole/transportlejer og opvågningsstole/-lejer.

Det er to multifunktionelle behandlingsstole, der lever op til kravene og behovene i ambulatorierne om fleksibilitet, ergonomi, mobilitet og sikkerhed. Med mange funktioner og anvendelsesmuligheder i ét og samme produkt sparer de både plads i klinikken og udgifter på budgettet. Og så er det desuden en god oplevelse for patienten at udgå skiftende ophold mellem f.eks. hospitalsseng, hvilestol og transportleje under ophold i ambulatoriet. I stedet mødes patienterne nu med nye muligheder for behagelig hvile og opvågning i en stol, der kan indstilles i mange behagelige hvilestillinger efter eget valg. Som transportstole er begge stole udstyret med retningsstyr og centralbremser

MULTILINE NEXT AC+ er optimeret til undersøgelse, behandling og kirurgisk indgreb omkring hoved, ansigt og den øvre del af kroppen, med dens forskellige udskiftelige og fleksible nakkestøtter. I det generelle operationsstuemiljø er det derimod MULTILINE NEXT AC, der sikrer maksimal komfort, herunder også i opvågningen. Der findes forskellige udstyr til den konkrete formål, f.eks. benstøtter til gynækologisk behandling og operationsbord til montering på siden af lejet til hånd-kirurgi. Begge stole fås med udstyrsskinner på siderne og på ryggen til øvrigt udstyr herunder også oxygenflaskeholdere.

Begge stole er fuldt elektrisk justerbare med et kraftigt batteri som backup, når stolen ikke er til strøm. De betjenes ved hjælp af en intuitiv håndbetjening med forskellige forprogrammerede indstillinger – og, hvis man vælger dette, ved hjælp af fodbetjening, så man har begge hænder fri under behandling/indgreb.

Effektiv, fleksibel, stabil og sikker i operationsstuen: MULTILINE NEXT AC+ behandlingsstol

Ønsket fra ambulatorierne om ergonomiske all-round løsninger, der er fuldt mobile og ikke kræver, at patienten skal flyttes mellem forskellige stole og lejer har været grundlaget for udviklingen af MULTILINE NEXT AC+.

Med en kort rygdel, stabil patientplacering og -positionering, metalskinner til ophæng (også i rustfrit stål) hele vejen rundt og intelligente og hurtigt udskiftelige nakkestøtter lever denne behandlingsstol op til de fleste krav og behov fra ambulatorierne. Stolens motorer sikrer stabil og hurtig indstilling af lejet og der medfølger altid et batteri til stolen. Der er fuld adgang til patientens hoved, ansigt og overkrop og de forskellige, udskiftelige og justerbare nakkestøtter giver den nødvendige fleksibilitet.

Behandlingsstol til ENT, kosmetisk kirurgi m.m.

Kort og godt om MULTILINE NEXT AC+ behandlingsstol

 • Fleksibel mobil behandlingsstol, der opfylder kravene til et operationsleje
 • Udviklet i samarbejde med kirurger og specialister
 • Kan bruges fleksibelt til minimalt invasive procedurer inden for plastik, dermatologisk kirurgi, kæbekirurgi, ØNH, oftalmologi, samt mange andre specialdiscipliner
 • Udstyret med 4 motorer, skinne til udstyr i rustfrit stål til de forskellige nakkestøtter
 • Centralbremse og stabile dobbelthjul med retningsstyr
 • Alsidigt tilbehør velegnet til operationsstuer: Allround-skinner til ophæng i rustfrit stål, antistatisk ryglæn og betræk, back up batteri med væghængt lader, arm-hånd operationsbord og Goepel benholder
 • Elektrisk justering af alle funktioner: ryg-, sæde- og ben samt højdeløft samt fodpedal til Trendelenburg-positionen
 • Behandlingsstolen kan justeres i højden fra 58 til 90 cm i fladt leje, ligesom konventionelle operationslejer
 • Fodbetjening og masser af benplads omkring klokken 12-positionen for adgang til operationer i hoved-, nakke- og skulderområdet
 • Alle komponenter i det kliniske område i rustfrit stål
 • Optimal hygiejne, hurtig at desinficere uden separat madras
 • Nakkestøttesystem: Ergo nakkestøtte med Vario-dobbeltled, enhåndsbetjent, Quick assist lynkobling til udskiftelige nakkestøtte

Mobil behandlingsstol, behandlingsleje og opvågningsstol til OP – MULTILINE NEXT AC

Denne multifunktionelle behandlingsstol bruges i ambulatorierne til en lang række formål. Ideelle anvendelsessteder omfatter forberedelse til operationer, transport til og fra operationer, positionering efter procedurer og som opvågningsstol/-leje i opvågningsrummet efter anæstesi.  Ergonomi, funktionalitet, mobilitet og komfort for patienterne er kombineret i denne unikke, kombinerede behandlingsstol, transports stol og hvileleje. Et kraftigt batteri og højtydende motorer letter arbejdet og sikrer effektive processer i ambulatorier og omkring operationsstuerne og kan i nogle tilfælde erstatte behovet for klassisk hospitalsseng og dermed kan den anvendes også på mindre plads.

Den multifunktionelle behandlingsstol til ambulatorier, akutafdelingen i og omkring OP m.m. hos Alcyon fra GREINER.

Den mobile og multifunktionelle behandlingsstol MULTILINE NEXT AC leverer enestående sidde- og hvilekomfort i alle situationer. Fra siddende og afslappende stilling til liggende stilling. Der er elektrisk og manuel Trendelenburg-funktion i tilfælde af kritiske situationer. Og der findes en lang række tilbehør og udstyr, der målretter behandlingsstolen til det konkrete formål. Herunder ophængs skinner til udstyr, urinposer m.m.

Multiline Next AC betjenes ved hjælp af en intuitiv og brugervenlig håndbetjening og fås også med fodbetjening, der giver begge hænder fri til patienten.

Begge behandlingsstole er produceret i Tyskland af en af verdens ledende producenter af behandlingsstole til hospitalssektoren GREINER. 

Kontakt os for sparring om valg af behandlingsstole

Vi hjælper altid gerne med at finde de helt rigtige behandlingsstole til det konkrete formål. Kontakt os aftale nærmere om møde og eventuel afprøvning i klinikken af det nye power par MULTILINE NEXT AC OG AC+.

Kontakt Alcyon om rådgivning om behandlingsstole