Behandlingsstol til ambulatorier

MULTILINE NEXT AC – Behandlingsstol til dagshospitaler, akutmodtagelser m.m.

Denne behandlingsstol er udviklet som en multifunktionel stol til dagskirurgi og andre behandlinger i ambulatorierne. Fokus har været på et udvikle en stol, der understøtter både de kliniske behov og patientens behov for en behagelig stol/leje. Den er ideel til kirurgisk klargøring, mindre kirurgiske indgreb, transport af patienter til og fra operationsstuen og hvile efter operation/opvågning efter anæstesi. Ergonomi, funktionalitet, mobilitet og patientkomfort samlet i en kombineret stol/leje. Let adgang ved rengøring sikrer maksimal hygiejne. MULTILINE NEXT AC er også meget velegnet i mindre lokaler, hvor konventionelle senge ikke passer.

Ergonomi, stabilitet, mobilitet og sikkerhed er kombineret for at skabe den perfekte løsning til ambulant behandling. Det kraftige batteri sikrer, at stolen kan anvendes i mange timer, hvor den kan indstilles til korrekt arbejdshøjde og i forhold til patientens sidde-/liggekomfort. Armlænene kan sænkes, så de er plan med sædet for nem ind- og udstigning og hæves, så de fungerer som sengeheste, når stolen er i vandret position, sådan at stolen næsten får samme egenskaber som en lille hospitalsseng. Armlæn kan betjenes med én hånd.

Med trinløs motoriseret justering og intelligent og intuitiv betjening kan MULTILINE NEXT AC indstilles komfortabelt i mange indstillinger fra siddende til liggende. Stolen har Trendelenburg-funktion til nødssituationer.

Læs mere og se video på produktsiden for MULTILINE NEXT AC.

Og på HMI-basen.

BehandlingsstolBehandlingsstol fra AlcyonBehandlingsstol til ambulatorier