Greiner 100 års jubilæum

GREINER 100-års jubilæum i 2022

Kig med ind i showroom, produktion og resten af virksomheden GREINER, vores producent af stole til hospitaler, klinik og plejen i videoen her:

GREINER fejrer i år 100-års jubilæum, og i den forbindelse vil vi løbende i 2022 kunne præsentere særlige jubilæumstilbud.

Kontakt os for mere info, hvis du planlægger indkøb af f.eks. behandlingsstole, personaleskamler, transportstole, hvilestole, stole til venterum, dialysestole, stole til ENT eller prøvetagningsstole.

GREINER har vundet priser for deres kvalitet og innovationshøjde, og vi, hos Alcyon, er certificeret forhandler. Og vi rådgiver meget gerne om med valg af model, konfiguration og relevant tilbehør.

Mere viden om behandlingsstole og andre typer stole til hospital, klinik og i plejen

Du ser overblikket over de forskellige behandlingsstole her og under menupunktet Stole og lejer finder du alle stole. Du kan også kigge ind på GREINERS hjemmeside.

Du kan også læse indlægget her med tips til, hvordan du vælger den bedste behandlingsstol til formålet og dermed får mest stol for pengene.

For nylig har vi hos Alcyon udarbejdet ide-kataloget: “Anvendelse af behandlingsstole som alternativ til hospitalsseng i accelererede forløb i Akutafdelinger” sammen med Akutafdelingen på Slagelse Sygehus. Kontakt os, hvis du er interesseret i at få dette tilsendt.