Glæd dig! Flere spændende produkter på vej i webshoppen

Pr. 1. februar 2021 har vi styrket vores tilbud og produktsortiment, idet Welldana Innocare bliver en del af Alcyon. Vi er i fuld gang med at klargøre webshoppen med nye spændende produkter, som vi glæder os til at præsentere for jer.

Nye produkter til både pleje, hospital og private

Ud over de velkendte produkter kommer det nye sortiment til at bestå af endnu flere specialsenge, bariatrisenge, børnesenge samt en række forskellige typer af stole til transport, hvile og behandling, der kan anvendes både på hospitaler, i plejeboliger og af privatpersoner derhjemme. Dertil kommer forskellige slags sengeborde, herunder det helt nye og unikke SMT – Smart Media Table, som er en digital kommunikations- og underholdningsløsning integreret i et sengebord. Alcyon er desuden leverandør af højteknologiske intensiv terapi- og behandlingslejer til intensivafdelinger.

CareLine stol plejeseng og hospitalsseng

Læs mere og kontakt os gerne allerede nu

Du kan læse mere om de nye produkter her: www.alcyon.dk og snart vil du kunne finde en række af dem til direkte bestilling her i webshoppen. Indtil da så kontakt os, hvis du vil høre mere om Alcyons produkter. Vi glæder os til fortsat at se dig her i webshoppen.

     Plejeseng til børn       Plejesenge og hospitalssenge