Hvilestole til hospitaler

Alle kan trænge til et hvil

Hvilestole til hospitaler f.eks. patientstuen, fællesarealer eller til personalerummet må gerne være en kombination af funktionalitet, komfort og godt design. Derfor forhandler vi stolene fra den kendte, tyske producent af stole til hospitaler, GREINER.

Stolene, som du ser herunder, er et udtryk for, hvor forskellige, hvilestole kan se ud. Afhængigt af primært formål med stolen er det muligt at vælge den stol, der passer bedst i den givne situation.

Relax 2-stolen er velegnet som patient- og pårørende stol på patientstuen. Her er der lagt vægt på et lænestols-udtryk. Det samme gør sig gældende fra den hyggelige Recrea-stol, der med sine runde former blandt andet anvendes som ammestol. Begge stole har hjul og transporthåndtag, så de også kan anvendes som transportstole over kortere strækninger. CareLine og CarryLine-stolene lægger sig tættere op af egentlige transport- og behandlingsstole. Begge stole har masser af tilbehør, der dog også gør dem velegnede som hvilestole, f.eks. mellem undersøgelser i ambulatorier m.m. Alle stolene kan indstilles til behagelige, liggende indstillinger.