MULTILINE NEXT AC+ behandlingsstol og operationsleje til kosmetiske speciallægeklinikker og privathospitaler med kosmetisk plastikkirurgi.

Behandlingsstole til kosmetisk behandling og plastikkirurgi

Dansk branche i verdensklasse skaber efterspørgsel på behandlinger

Efterspørgslen efter æstetiske behandlinger og kosmetisk kirurgi er stigende. Hvor emnet tidligere har været en smule tabubelagt, er det i dag helt almindeligt at tale åbent om, at man får disse behandlinger og operationer for at blive en friskere og smukkere udgave af sig selv.

Skønhedsbehandlinger er i dag bredt accepteret, og en af årsagerne er nok, at vi, i Danmark, har en høj branchestandard med højt specialiseret personale, der skaber æstetiske, naturlige resultater. På de sociale medier følger vi de gode resultater, der hver dag skabes i klinikkerne, og vi ser, hvor stor en positiv forskel, det gør for den enkelte. Samlet set er det nogle af disse faktorer, der gør, at branchen er i vækst, de større kæder udvider og nye klinikker kommer til.

Æstetik i højsædet

De fysiske rammer i klinikken bidrager til den fuldendte oplevelse for kunden, og den starter i samme øjeblik, man træder ind i klinikken. Derfor skal der lægges vægt på rummets æstetik og også på det professionelle udstyr i de respektive behandlingsrum.

Det rigtige udstyr, især i de områder i klinikken, hvor der opereres, afspejler den kvalitet, der kan findes i den respektive praksis. Og her er vores multifunktionelle AC+ mobilet leje, operationsbord og opvågningsstol den perfekte løsning. Med sine tre forskellige, udskiftelige nakkestøtter anvendes AC+ bredt i alle former for skønhedsbehandlinger og kosmetisk plastikkirurgi. Den udstråler en unik blanding af æstetik og funktionalitet og understreger indtrykket af høj kvalitet i behandlingen og understøtter kirurger og sygeplejersker i at skabe de bedst tænkelige resultater.

Case: Nye klinikmøbler i smukke omgivelser

Klik på billedet af stolen og læs casen fra Retouch Clinic i hjertet af København.

Behandlingsstole til kosmetisk behandling og kosmetisk kirurgi

Vi anbefaler…

MEDSEAT OG MULTILINE NEXT AC+ | er velegnede behandlingsstole/operationslejer til kosmetiske speciallægeklinikker og privathospitaler med kosmetisk plastikkirurgi med deres mange funktioner, ergonomiske arbejdsstillingen og æstetisk design.

Medseat behandlngstol og patientstol velegnet til kosmetiske speciallægeklinikker og privathospitaler med kosmetisk plastikkirurgi.

 

Behandlingsstol til ENT, kosmetisk kirurgi m.m.

Produceret i Tyskland af den verdenskendte producent GREINER

Begge de anbefalede behandlingsstole er udviklet og produceret i Tyskland af vores producent GREINER, som leverer disse stole til klinikker og hospitaler verden over. Læs mere om GREINER og på deres hjemmeside. Alcyon er certificeret dansk forhandler alle hele sortimentet fra GREINER.

Behandlingsstol til plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger