Hospitalssenge og klinikmøbler

Nye klinikmøbler i smukke omgivelser

Retouch Clinics nye Opvågning har fået klinikmøbler fra Alcyon.

Klinikmøbler skal både være funktionelle, leve op til de kliniske behov og samtidig være smukke at se på. Det har alle dage være mantraet for os i Alcyon – Innovativ hospitalsindretning. Derfor har det også være rigtig sjovt og spændende at bidrage til indretningen af Retouch Clinic i hjertet af København.

Da Retouch Clinic skulle have nye klinikmøbler til deres opvågning kontaktede de Alcyon. I første omgang handlede det om et par senge, men i takt med, vi fik gang i dialogen, udviklede opgaven sig til at omfatte inventar til hele opvågningen.

I dag står lokalet færdigt, og, som billederne viser, har vi bidraget med både senge, madrasser, stole, skamler til personalet og sengeborde med spiseplade og opbevaring tilkundernes ting. Senge, madrasser og sengeborde af mærket LINET. Stole og medarbejderskamlerne er produceret af GREINER.

Klinikmøbler fra AlcyonHospitalssenge og klinikmøblerArbejdsskammel til klinikInnovativ behandlingsstol til DaycareBehandlingsstole og hospitalssenge

Det har været sjovt og spændende at bidrage til dette smukke sted med vores klinikmøbler.

Om Retouch Clinic – alt i skønhedsbehandlinger og kosmetiske operationer

Retouch Clinic er en skønhedsklinik beliggende i København ved Kongens Nytorv. Retouch Clinic hjælper deres kunder med at realisere sit skønhedspotentiale og i klinikken tilbyder de behandlinger indenfor den kosmetiske verden. Deres fokus er æstetiske, naturlige behandlinger, der skaber glæde og velvære for kunderne.

Kan vi også hjælpe med indretning hos dig?

Kontakt os, hvis du også her ønske om nyindretning i klinikken, vi er altid klar med råd og vejledning. Alle vores produkter kan konfigureres og designes på mange forskellige måder, farver og farvekombinationer. Så mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med både tips og ideer – og med alt det praktiske med at få tingene leveret og opstillet i klinikken.