Vores drejeseng RotoFlex® er med på COVID-19 listen fra CareNet

Alcyon er medlem af CareNet – et fagligt netværk drevet i samarbejde mellem DanishCare og Teknologisk Institut. Netværket råder over stor viden om løsninger til at afhjælpe virkningerne af COVID-19, og de har samlet et overblik over teknologierne i en oversigt, der løbende udvides.

– Den fortsatte smittespredning stiller krav til hurtige og effektive løsninger. Det gælder især teknologier inden for skærmløsninger, kørestole, senge og alarmer, som kan hjælpe sygehus- og plejepersonale. CareNet råder over et bredt felt af aftagere og aktører inden for velfærdsområdet, og vi har derfor samlet et teknologioverblik over løsninger, som kan aflaste. Læs mere på CareNet’s hjemmeside her.

Vores drejeseng RotoFlex® er med på listen, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du står med en opgave i den nuværende situation, som du mener, RotoFlex-sengen kan være med til at løse på en ny måde.

RotoFlex®-sengene gavner borgeren og sundhedspersonalet i en travl tid

RotoFlex® fuldautomatisk drejeseng gør borgeren mindre afhængig af hjælp og frigiver tid hos sundhedspersonalet, der løber stærkt i disse dage. RotoFlex® reducerer behov for fysisk kontakt, da sengen hjælper borgeren ind og ud af sengen uden hjælp fra andre. På den måde kan sengen være en del af indsatsen mod smittespredning.

Læs mere om RotoFlex® og kontakt Maja, hvis du vil høre mere: maja@alcyon.dk eller 2035 8009.

RotoFlex hjælper under COVID-19