Leasing af inventar og udstyr til hospital og plejehjem

Vi hjælper gerne med finansiering

FINANSIERING ved behov for: Højteknologiske senge til intensiv. Eller multifunktionelle behandlingsstole i Akutmodtagelsen. Specialiserede behandlingsstole f.eks. til ENT, dialyse, prøvetagning, undersøgelse og mindre indgreb eller kemoterapi.

I forbindelse med nybyggeri af plejehjem eller privathospital, hvor I gerne vil have omkostningerne til senge, madrasser og sengeborde finansieret over en årrække.

Eller hvis ønsket er øget selvhjulpenhed for borgere i plejen med specialsenge, som f.eks. RotoFlex-sengene. Og øget sikkerhed med ekstra lave plejesenge, f.eks. til borgere med demens. Eller nye kombinerede hvile- og transportstole.

I vores leasingkoncept indgår både selve produkterne, men også fuld implementering og uddannelse af personalet. Levering med opsætning og klargøring af udstyret. Samt årlige serviceeftersyn.

Kontakt os meget gerne for mere information om mulighederne for at opgradere eksisterende eller nye hospitaler, plejehjem og klinikker med moderne, funktionelt og flot inventar med mange muligheder for at konfigurere og personliggøre både funktioner og design. F.eks. kan du sende en besked direkte til Maja Gro Lilsig, så hjælper hun dig videre med yderligere info om vores servicekoncepter.