Den gode patientoplevelse med smart media table

Smart Media Table. En nyhed, der bidrager til den gode patientoplevelse

Det helt nye patientbord, SMART MEDIA TABLE – SMT fra vores gode samarbejdspartner og stoleproducent Greiner gør det muligt for patienter at holde sig i kontakt med omverden under behandling. Både fra patientstolen, f.eks. under længerevarende dialysebehandling, eller fra hospitalssengen. Noget, der, i den grad, er vigtigt for den gode patientoplevelse. Især patienter, som skal være isolerede, kan have svært ved at følge med i det sociale liv og dagligdagen – uden besøg fra venner og famile. Med SMT kan de nemt holde kontakten. Og følelsen af ensomhed kan gøres mindre.

En mulighed for at holde kontakt og reducere følelsen af ensomhed under isolation

Den nye SMT SMART MEDIATABLE åbner helt nye muligheder for patienter for at holde sig i kontakt med omverden. Bordet er en kommunikationsløsning, der oprindeligt er udviklet til langvarige terapisessioner som dialyse og kemoterapi. Men under COVID-19 har den også vist sit værd i forhold til patienter, som har været i isolation og i forhold til ældre, der har været forhindret i at modtage besøg i plejeboligen.

Digital kommunikation hvor alle kan være med – og med fokus på hygiejnen og patientsikkerheden

Både børn og ældre kan anvende SMT – som kommunikationsværktøj, til e-learning eller bare til underholdning. Programmerne kan sættes op med respekt for målgruppen, sådan at f.eks. indhold på internettet kan begrænses i forhold til et barns alder. SMT er udviklet med afsæt i hygiejnekravene til klinisk inventar og infektionskontrol. Samtidig er der fokus på patientsikkerheden – f.eks. er bordet designet, så dialysestolen kan bringes i Trendelenbrug selvom bordet er i brug ind over stolen.

Smart sengebord til hospital Patientsikkerhed med smart sengebordDen gode patientoplevelse med smart sengebord Underholdning under dialyse

Den gode patientoplevelse

Patienter i dag har brug for at være i kontakt med omverden, og mange har brug for mere, end hvad f.eks. en mobiltelefon kan tilbyde. Samtidig kan mobiltelefoner og tablets være en udfordring rent hygiejnemæssigt. SMT er produktet, der kombinerer den praktiske funktion af et bakkebord med en række digitale muligheder for kommunikation og underholdning:

→ Connected: Kommunikationsløsningen indbygget i bordet giver nem og komfortabel adgang til applikationer under langtidsbehandlinger

→ Digital: Surfing på nettet, valg af apps – sociale medier + lokale tjenester, App-TV, plus muligheden for fjernbetjening af patientens egen smartphone (Android).

→ Mobil: Er nemt at manøvrere med som et traditionel bakkebord, og kan bruges fleksibelt og individuelt af patienter som et helt almindeligt bord

→ Sikkerhed: Beskytter personlige data og sikrer understøtter god hygiejne takket være en antimikrobiel overflade

Vil du vide mere?

Kontakt os for yderligere informationer om SMT SMART MEDIA TABLE – og læs mere her og her.

Den gode patientoplevelse med SMT sengebord