Alcyon er den 4. virksomhed i able nordic familien

Nye, spændende produkter fra able nordic hos Alcyon

able nordic logo
I Alcyon er vi stolte af, at vi nu er en del af able nordic, der hidtil har bestået af de tre danske hjælpemiddelvirksomheder AJ Stole, DARO og KR. For vores kunder betyder det, at vi har styrket vores produktsortiment med relevante og supplerende produkter fra able nordic, f.eks. plejesenge, hospitalssenge, vendesystemer og tøj til mennesker med handicap. Du kan læse mere om de øvrige virksomheder i able nordic og deres specialer her. 
 
KR hospitalsudstyr logo

Produkterne fra KR er alt i hospitalssenge, plejesenge og specialsenge med udstigningshjælp og sidekip, sengeborde og madrasser til forskellige behov. Til plejesenge og hospitalssenge fra KR er det desuden muligt at købe det innovative, danskudviklede elektriske vendesystem, CareTurner

 

DARO logo

Produkterne fra DARO er et stort udvalg af hhv. standard og specialproduceret tøj til mennesker med handicap. F.eks. den nye skjorte med magnetknapper. Hos DARO fås tøj til både børn og voksne. DARO har også et bredt udvalg af køreposer, lejringspuder og spisesmække.

 

AJ stole logo

AJ Stole har specialiseret sig i produktion af sæder og tilretning af siddestilling for folk, der bruger kørestol. På værkstedet i Lystrup arbejder medarbejderne hver dag med at finde individuelle, fleksible løsninger til den enkelte kørestolsbruger.

Case: CareTurner vendesystem til OPUS plejeseng

CareTurner er en veldokumenteret add-on-løsning (overseng) som i kombination med OPUS 1-plejesengen, kan bruges til automatisk og kontinuerlig trykaflastning samt til at understøtte de daglige og fysisk krævende plejeopgaver. En komfortabel og tryg løsning for den sengeliggende og et effektivt arbejdsredskab og hjælpemiddel til plejepersonalet.

Careturner til opus plejeseng erfaringer og cases

Careturner elektrisk vendesystem til Opus plejesenge og hospitalssenge hos Alcyon

Læs videre om CareTurner på KR’s hjemmeside her.

Vil du høre mere om alle de nye produkter fra able nordic?

Maja Gro Lilsig fra AlcyonVi kommer rigtigt gerne ud og fortæller mere om de nye produkter fra able nordic, herunder selvfølgelig også produktfremvisninger og afprøvninger. Så hvis du vil vide mere, så kontakt Maja på 2035 8009 eller maja@alcyon.dk, så lægger vi en aftale i kalenderne.