Mød Alcyon og Zilent til Lederforeningens fagkongres 2019

Mød os til Lederforeningen i Dansk Sygeplejeråds Fagkongres 2019

Vi glæder os til at deltage på en spændende dag sammen med Lederforeningen, der er en del af Dansk Sygeplejeråd. Overskriften for årets fagkongres er Sundhed i Verdensklasse, og programmet er fyldt med spændende indlæg, der sætter fokus på lederen og ledelse i sundhedsvæsenet.

Sundhed i Verdensklasse Fagkongres 2019 afholdes d. 8. maj 2019 på ODEON i Odense. Du kan læse mere og se hele programmet her.

Vi ses i Ledelsesbyen!

Som et sprudlende samlingspunkt midt på dagen åbnes Ledelsesbyen fra klokken 13.00-15.00. Ledelsesbyen er en messelignende markedsplads, hvor ledende sygeplejersker kan søge oplysninger og dialog med en række firmaer, organisationer, tænketanke mm. Her kommer vi til at så med et lille udsnit af vores Zilent – tryghedsskabende klinikmøbler.  Zilent-serien er udviklet i brugerdrevne processer med sundhedsfagligt personale fra danske hospitaler. Vi glæder og meget til en spændende dialog med deltagerne på fagkongressen om, hvordan akustikvenligt inventar i smukt design kan være med til at skabe tryghed i mange forskellige situationer, hvor vi ønsker at reducere den kliniske støj omkring patienten.

Vi ses den 8. på ODEON i Odense.