Behandlingsstol tilbud SITA

Efterårstilbud: Køb en SITA behandlingsstol + gratis arbejdsskammel

Det er nu, der skal slåes til, hvis det er aktuelt med nye behandlingsstole til klinikken. Udnyt muligheden nu, hvor vi tilbyder SITA behandlingsstol til en ekstra skarp pris + en gratis matchende arbejdsskammel. Tilbuddet gælder til 31.12. 2019!

En dynamisk duo til mange formål

SITA er en alsidig behandlingsstol til mange formål til en attraktiv pris. Stolen er en populær model verden over, hvor den f.eks. anvendes ved blodprøveudtag, infusion og som en fleksibel behandlings- eller hvile- og akupunkturstol. Stolen er behageligt polstret og de bløde armlæn sikrer høj patientkomfort. Den er let at betjene: når kontrolhåndtaget trykkes bagud, kan ryglænet og bendelen trinløst indstilles til vandret.

SITA kan bruges til de fleste patienter,  da den klarer en patientvægt på op til 220 kg. Stolen er også nem for personalet at håndtere med 10 cm hjul, som roterer hele vejen rund og med et skubbehåndtag på bagsiden.

Fakta om SITA-stolen

Alsidig daycare-stol til blodprøvetagning og behandling.

→Blodopsamling og infusion:

Armstøtter, skinner til poseholdere, dropstativholder og patientbord fås som tilbehør.

→Bendel / ryglæn:

Ryglæn og bendel justeres separat til vandret.

→Patientkomfort:

Høj komfort takket være et bredt sæde, nakkepude og bløde armlæn.

→Farver og betræk:

Perfekte overflader efter eget valg – i kompakt-betræk eller med det superbløde premium-betræk (tillæg), farver, der passer til ethvert interiør.

→Stabilitet / sikkerhed:

Robust stel i pulverlakeret stål, der kan bære en patientvægt op til 220 kg

Fakta om arbejdsskamlen

En ergonomisk siddeposition er grundlaget for et godt arbejdsmiljø og den trinløse højdejustering understøtter det kliniske arbejde omkring stolen. Sædehynden måler 36 cm Ø, og sædehøjden kan trinløst indstillet fra 47 til 59 cm. Skamlen kan bære op til 150 kg vægt. Fås i alle de samme farver som SITA-stolen, så indretningsmæssigt kan man vælge den stil og de farver, man ønsker i klinikken.

Vil du vide mere?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dette unikke efterårstilbud på SITA-stolen og medfølgende gratis arbejdsskammel. Du kan også se mere på Greiners hjemmeside.

Behandlingsstol tilbud SITA Behandlingsstol tilbud SITA Behandlingsstol tilbud SITA Behandlingsstol tilbud SITA