Alcyon og Welldana Innocare går sammen under navnet Alcyon

Alcyon og Welldana Innocare bliver én virksomhed

Pr. 1. februar er Alcyon og Welldana Innocare gået sammen og fortsætter som én virksomhed: ALCYON.

Vi er helt sikre på, at den forenede indsats kommer til at give en masse synergieffekter, der kommer vores kunder til gavn.

Vi er i fuld gang med at sammensætte nye spændende produkt- og servicekoncepter, som vi glæder os til at præsentere i løbet af 2021. Fra Welldana Innocare får vi styrket vores produktsortiment med brands som RotoFlex og RollzMotion, ligesom vi får udvidet vores sengesortiment med senge til plejehjem, hjemmepleje og privat brug.

Vi overtager også Welldana Innocares webshop, og her kommer vi, i de kommende måneder, til at videreudvikle med flere produkter. Webshoppen bliver, med andre ord, vore nye platform for online salg af produkter til hospital, pleje og privat.

I spidsen for den samlede virksomhed har vi direktør og partner Maja Gro Lilsig fra det oprindelige Alcyon. Maja har mange års erfaring med at samarbejde med både offentlige og private aktører inden for sundhedssektoren, og hun glæder sig til at tage over på den daglige kontakt til Welldana Innocares kunder og leverandører. Kim Madsen kommer fremover til følge og præge udviklingen fra bestyrelsen.

Har du spørgsmål eller input til os i forbindelse med den nye organisation – så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til fremover at samarbejde endnu bredere med de danske kommuner og hospitaler.

Venlig hilsen

Maja Gro Lilsig, Alcyon & Kim Madsen, Welldana Innocare