I Hjemmet

Hjælpesomme hjælpemidler, plejesenge i hjemligt design, rollatorer m.m. til private

Det bliver mere og mere almindeligt, at vi selv, som privatpersoner, køber de hjælpemidler, vi ønsker at omgive os med i hverdagen og i vores egen bolig. Det gælder især hjælpemidler som rollatorer, hvor vi godt selv vil bestemme både ønskede funktioner og design, udseende og farver. Lidt ligesom når vi køber os en ny cykel. Men også inventar som plejesenge, madrasser til plejesenge, særlige plejesenge med udstigningshjælp og sengeborde dertil i hjemligt design er noget, vi, i stigende grad, selv køber til eget hjem. Eller som gave til pårørende.

Vi sælger hjælpemidler direkte via webshoppen her til privatpersoner. Kig ind og se vores forskellige hjælpemidler, plejesenge, rollatorer m.m. til private lige her. Og husk, vi sidder altid klar ved telefonen for uddybende råd og vejledning, inden du beslutter dig. F.eks. hvilken Rollz Motion rollator, du skal vælge. Eller om den fuldautomatisk drejeseng fra RotoFlex kan være noget for dig. Vi har fri fragt og gratis levering til kant af alle vores hjælpemidler til private. Du kan altid tilkøbe levering med montering. Så kommer en af vores teknikere og installerer, f.eks. en plejeseng, direkte hjemme hos dig, der hvor du ønsker. På et velegnet tidspunkt, som vi aftaler på forhånd.

Sov godt: Plejesenge i hjemligt design og tilhørende madrasser og sengeborde

En god nats søvn er afgørende for vores velbefindende i løbet af dagen. Når vi bliver ældre kan vi have gavn er en plejeseng, der har nogle særlige funktioner, som gør det nemmere at komme ind og ud af sengen og at ligge godt i løbet af natten. Hvis vi har hjemmehjælp, skal sengen også gerne have nogle funktioner, der gør det nemmere for det sundhedsfaglige personale at klare plejeopgaverne på en god og ergonomisk måde. Plejesengen i eget hjem må også rigtigt gerne se pæn og hjemlig ud, så den ikke får soveværelset til at lige en hospitalsstue. Vi har et stort udvalg i helt almindelige plejesenge i hjemligt design med tilhørende madrasser og sengeborde. Og vi har også særlige plejesenge, f.eks. ekstra lave senge og de særlige drejesenge/udstigningssenge RotoFlex.

Gå til Sov godt og se vores plejesenge, madrasser til plejesenge og sengeborde der passer til

Bliv ved med at gå: Find din favorit rollator og transportstol fra Rollz her

Rollz er en serie af helt særlige rollatorer, der er udviklet til at gøre det trygt og sikkert at begive sig ud på tur på egen hånd. Også hvis kræfterne er små. Rollz Motion er en kombineret rollator og transportstol, der gør det muligt for dig at starte turen gående med rollator og så blive skubbet det sidste stykke i transportstol hvis kræfterne slipper op. Transportstolen er også god at sidde i under udflugter, byture og andet. Rollz Motion fås også i en særlig terrængående version, Rollz Flex Performance, og i en særlig version til mennesker, der har neurologiske sygdomme som f.eks. Parkinsonisme, som giver særlige udfordringer på gåturen. I Rollz-serien findes og Rollz Flex, som er en smart indkøbsrollator med stor taske til indkøbsturen.

Gå til Bliv ved med at gå og se alle vores rollatorer og transportstole fra Rollz Motion

Klar dig selv: En hjælpsom plejeseng eller den helt rigtige rollator hjælper dig i hverdagen

Mange af os får brug for ekstra hjælp, når vi bliver ældre. Men langt de fleste af os vil allerhelst klare os selv i så lang tid som muligt. Og heldigvis findes der mange hjælpsomme hjælpemidler, der understøtter os i at klare mange af de små, daglige opgaver på egen hånd, også når vi bliver ældre eller hvis vi har en funktionsnedsættelse. F.eks. en plejeseng med udstigningshjælp eller den helt rigtige rollator, transportstol eller indkøbsrollator. Kender du f.eks. Rollz Motion – den smarte rollator, der kan blive til en transportstol, så du kan gå noget af vejen selv og blive kørt det sidste stykke, hvis kræfter slipper op under vejs?

Gå til Klar dig selv og læs mere om plejesenge, drejesengen RotoFlex og rollatorerne Rollz Motion

En god stol: Sid godt i en stol med mange funktioner i flot design og mange farver

En kombineret hvilestol, der ser pæn ud i stuen, som også har låsbare hjul, som kan lægges ned, så man kan få et hvil, og som fås i mange valgfri farver og flere materialer, så den passer ind i boligen. Det er netop det, man kan have brug for, når man er ældre og gerne vil have en stol med specielle funktioner, der også kan gavne arbejdsprocesserne hos hjemmeplejen, når de kommer på besøg. Fås også i en udendørs udgave, så man kan sidde i haven og nyde den første forårssol eller være med ude om bordet, når der skal grilles.

Gå til En god stol og læs mere om vores forskellige hvilestole til ældre til indendørs og udendørs brug

Sådan vælger du den rigtige plejeseng

Hvis det er første gang du selv køber en plejeseng til privat brug, så kan det være svært at vide, hvad man skal kigge efter. Derfor har vi lavet en lille guide her, der giver dig et hurtigt overblik over, hvad du bør overveje, inden du køber en plejeseng. På den måde får du den plejeseng, der passer til dit behov og din bolig.

Se guiden her