På Hospitalet

Moderne hospitalsinventar og indretning til hospitaler

Her har vi samlet vores produkter, der er beregnet til anvendelse på de forskellige afdelinger på hospitalet. Vores produktkategorier er hospitalsinventar, som f.eks. hospitalssenge, intensivsenge, forskellige typer af madrasser til hospitalssenge, sengeborde, arbejdsskamler, prøvetagningsstole, transportstole, patientstole og behandlingsstole til rigtigt mange formål i klinikken.

Vi leverer produkter til både offentlige og private hospitaler er er certificeret forhandler af nogle af de mest anerkendte, europæisk producerede mærker inden for hospitalsinventar fra f.eks. LINET og GREINER. Vi forhandler også danskudviklede produkter fra ByLink, der udvikler produkterne i samarbejde med sundhedsfaglige med afsæt i deres konkrete behov og ønsker.

Til intensivafdelingen: Højteknologiske intensivsenge og akustikvenlige klinikborde

I Alcyon har vi arbejdet i mange år med højteknologiske intensivsenge – vi har et dybdegående kendskab til de forskellige typer af intensivsenge på markedet og vi har, i samarbejde med intensivfagligt personale – udviklet et solidt implementeringsprogram og servicekoncept for vores intensivsenge. Vi forhandler intensivsenge af mærket LINET, fordi vi mener, at disse senge er den optimale kombination af brugervenlighed, optimal understøttelse af det intensivfaglige personales arbejdsgange og pleje- og terapibehovene hos den intensive patient. Multicare X er den nyeste intensiv fra LINET og den er resultatet af 30 års videreudvikling og optimering af funktioner, der bør være i en højteknologisk intensivseng.

Til intensivafdelingerne leverer vi også et multibord, Roomie, og et klinikbord, Fellow, der er udviklet særlig med henblik på at reducere klinisk støj og understøtte gode, ergonomiske arbejdsstillinger for personalet.

Gå til produkter til intensivafdelingen.

Til Akutmodtagelsen: Multifunktionelle behandlingsstole til fast track, sengeborde, transportstole og transportlejer

Flere og flere Akutafdelinger og Akutmodtagelser modtager patienterne til en multifunktionel behandlingsstol i stedet for indlæggelse til seng – primært i de såkaldte Fast Track-forløb. Vi har god erfaring med implementering af disse stole, både til medicinsk og kirurgisk fasttrack, og vi hjælper både med valg af den optimal model, den rigtige konfiguration og valg af tilbehør samt med undervisning af personalet i brugen af stolen. Herunder også i den gode vejledning af patienten, der bliver visiteret til stol i stedet for til seng.

Ud over de forskellige typer af behandlingsstole har vi også diverse sengeborde, f.eks. det digitale sengebord, SMT, der er et sengebord med integreret tablet. Det anvendes i Akutmodtagelsen f.eks. ved udskrivningssamtaler med patienten. Men også som tryghedsskabende element til f.eks. børn, der kan finde adspredelse og underholdning via bordet. Andre typer af sengeborde til Akutmodtagelsen er de multifunktionelle, akustikvenlige borde Roomie og Fellow. Vi har også forskellige typer af transportstole og transportlejer til Akutmodtagelsen.

Gå til produkter til Akutmodtagelsen.

Til Dialysen: Ergonomiske og komfortable behandlingsstole med mange innovative funktioner til gavn for patienten

Mange timers ophold i en dialysestol stiller høje krav til både komfort, sikkerhed og ergonomi. Vores dialysestole fra GREINER er vindere af “THE 2020 INNOVATION AWARD”, der uddeles af THE INSTITUT FÜR GESUNDHEIT UND ERGONOMIE – og årsagen er netop de mange innovative detaljer, som stolene indeholder. Som supplement til dialysestolen har GREINER udviklet Det digitale sengebord, Smart Media Table, SMT. Det er et sengebord med indbygget tablet, der giver patienten frihed til at bruge internettet på en behagelig og ergonomisk måde under sit ophold i dialysestolen. Det giver frihed til at følge med på sine e-mails, deltage i fjernundervisning, spille spil og se film og TV for at få tiden i dialysen til at føles hurtigere.

Gå til produkter til Dialysen.

Til Kemoterapi: Komfortable behandlingsstole med mange indstillingsmuligheder

Under kemoterapi skal opholdet i en behandlingsstol være behageligt, og især bør armlæn være så fleksible og justerbare som muligt. Vores behandlingsstole til kemoterapi kan indstilles i mange forprogrammerede indstillinger og armlæn kan justeres, så de passer til mennesker i alle størrelser. Elektrisk højdejustering af behandlingsstolen gør arbejdet ergonomisk for personalet. Og centralbremse og Trendelenburg bidrager til sikkerheden under ophold i behandlingsstol. Der kan også leveres forskellige typer af arbejdsskamler til personalet og diverse sengeborde og klinikborde.

Gå til produkter til Kemoterapi.

Til patientstuen: Moderne hospitalssenge og sengeborde samt pårørendemøbler

Hospitalssengen er uden tvivl det vigtigste inventar på patientstuen. Det er her, patienten opholder sig mest under indlæggelse og det er her, mange af sygeplejerskernes og terapeuternes arbejde med den sengeliggende patient foregår. Det stiller krav til moderne funktioner der understøtter den rigtige lejring op positionering for at undgå sengelejekomplikationer. Brugervenlig og ergonomisk betjening af hospitalssengen er selvfølgelig et must.

Et behageligt ophold for de pårørende i patientstuen betyder dog også rigtigt meget både for den pårørende og for patienten. En god pårørendestol, der også giver mulighed for et behageligt hvil og et multifunktionelt sengebord er nogle af de elementer, der bidraget til dette.

Gå til produkter til Patientstuen.

Til Bariatri: Bariatriske hospitalssenge og bariatrimadrasser

De ekstra store/tunge patienter stiller særlige krav til hospitalsseng og madras. De særlige bariatri-senge skal kunne rumme og bære ekstra mange kilo patientvægt. Men de skal også understøtte personalets til tider fysisk krævende arbejdsopgaver omkring den bariatriske sengeliggende patient. Vi tilbyder bariatiske hospitalsseng med madrasser – og en del af vores behandlingsstole kan desuden anvendes af de semi-bariatriske patienter (op til 200 kg. patientvægt).

Gå til produkter til Bariatri.

Til Ambulatorier: Patientstole, prøvetagningsstole, specialstole og multifunktionelle behandlingsstole

Multifunktionelle eller specialiserede behandlingsstole til ambulatorierne med tilhørende, ergonomiske arbejdsskamler til personalet er noget af det, vi er rigtigt gode til at vejlede omkring. Vi har et meget bredt sortiment af både specialstole og multifunktionelle stole, og de kan alle konfigureres på mange måder og med meget udstyr og tilbehør. Vi har også alt i prøvetagningsstole samt andre ting til ambulatorierne, f.eks. spritdispenserer.

Gå til produkter til Ambulatorier.

Til Patienthotellet: Hjemligt design med funktioner som i en hospitalsseng

Til patienthotellet tilbyder vi hospitalssenge i hjemligt design, som stadig har alle de nødvendige funktioner, som en hospitalsseng har. Vi kan også hjælpe med hvilestole og multifunktionelle borde i trygt og hjemligt design.

Gå til produkter til Patienthotellet.

Til Sundhedspersonalet: Ergonomiske arbejdsskamler og arbejdsstole med utallige konfigurationsmuligheder efter behov og arbejdsgange

Vores sortiment af arbejdsskamler til personalet er meget bredt, og vi rådgiver gerne om det rigtige valg. F.eks. af sæde-størrelse / højde, betjeningsmuligheder, materialer osv. Vores skamler fås også i helstøbt skum af hensyn til optimal hygiejne (intet betræk og syninger). Vi har også arbejdsstole og hvilestole til sundhedspersonalet.

Gå til produkter til Sundhedspersonalet.