Eleganza 4 - Intensivseng Basic

  • Intensiv seng basic

  • Intensivseng basic

  • Intensivseng fra Alcyon

Kontakt mig venligst om dette produkt
Moderne seng, der letter plejen omkring intensiv sengepladser

Eleganza 4 er en intensivseng, der letter og effektiviserer plejen omkring intensiv sengepladser og gør det nemmere at holde en høj hygiejnestandard. Sengen har integreret vægt, der gør det daglige arbejde med at dokumentere patientens vægt nemmere, hurtigere og mindre belastende for plejepersonalet. Samtidig minimerer det behovet for brug af lift, som kan være generende og farligt for patienten. Sengen har mange innovative detaljer som integreret røntgenplade i sengebunden, overskueligt kontrolpanel i ergonomisk arbejdshøjde, 30 graders indstillling af ryg ved tryk på én knap, patientbetjeninger integreret i sengehestene og fodpedaler, der giver sygeplejersken frie hænder under plejen samt reducerer risikoen for bakterieoverførsel fra håndbetjening til hænderne. Den fås også med iBrake, som automatisk låser sengens bremser, hvis den efterlades ulåst.

Eleganza 4 er tiltænkt som erstatning for en standard hospitalsseng til intensiv sengepladser med de ekstra funktioner, der specielt passer til de kliniske behov, man har på intensiv, men til en pris, hvor det kan lade sig gøre at tænke bred implementering og udskiftning af alle senge på hele intensivafdelingen.

HMI-nr: 122934

Fokus på overkroppen

Med de integrerede betjeningspaneler placeret øverst på begge sengeheste har sygeplejersken direkte adgang til alle funktioner og justeringsmuligheder på sengen.

Hænderne fri

Sengens højdejustering og den specielle undersøgelsesposition kan indstilles med fodkontrollen. Sygeplejerskerens hænder er fri til at pleje eller håndtere patienten.

Enkel betjening

Kontrolpanelerne er let tilgængelige og meget enkele at bruge. De fleste af positionerings- og nødfunktionerne indstilles med et enkelt tryk på en knap.

Del: