CliniCare 30 – Ekstra tryksårsforebyggende madras

  • Ekstra trykssårsforebyggende madras

  • Ekstra tryksårsforebyggende madras til hospital

  • Ekstra tryksårsforebyggende madras

Kontakt mig venligst om dette produkt
Ekstra tryksårsforebyggelse til og med niveau 4 på Braden-skalaen

Madras udviklet specielt til patienter i høj risiko for at udvikle tryksår og evt. patienter, der ikke kan tåle en aktiv madras.

  • Thermic™ -teknologi – transporterer overskydende varme væk
  • Tryksårskategori – til og med risikostadium 4
  • Vandtæt betræk – åndbart materiale
  • Maks belastning – 230 kg

HMI-nr: 116648

CliniCare med Thermic™-teknologi

Den ekstra tryksårsforebyggende madras CliniCare 30 er udført i 2 lag af forskellige typer af skum med forstærkede sider hele vejen rundt.

Det øverste lag er et viskoelastisk skum med den såkaldte Thermic™ -funktion (varmeregulerende). Det nederste skumlag er lavet af koldt polyurethanskum, som, i kombination med rillerne i madrassen, sikrer en bedre fordeling af trykket under patienten, når sengen indstilles i forskellige indstillinger. Madrassen kan anvendes af patienter i tryksårskategori til og med 4 og med en maks belastning på 230 kg.

Thermic™-teknologi

Takket være Thermic™ -teknologien sikrer skummadrassen aktivt en forbedring af temperaturen mellem patientens hud og madrassen. Madrassen er i stand til at absorbere overskydende varme og fordele og udsende den absorberede varme og udlede den på steder, hvor kroppen ikke er placeret. På denne måde opretholdes den ideelle temperatur, også de steder på kroppen, der har tendens til at få det varmt og derfor er stor risiko for at udvikle af tryksår.

Forstærkede kanter

Kanterne på CliniCare 30 madrassen er forstærket med PUR-skum, som sikrer stabiliteten og sikkerheden for en borgeren, der ligger i madrassen. Den forstærkede/hårdere kant understøtter også patienten, når han/hun sidder på kanten af sengen.

Transporthåndtag

Transporthåndtagene på siden af ​​madrassen kan bruges til bedre håndtering og lettere flytning af madrassen.

Viskoelastisk lag

Madrassens øverste lag består af viskoelastisk skum, hvilket øger den forebyggende virkning mod dannelsen af ​​tryksår.

Læs mere om at vælge den rigtige madras til hospitalssengen.

Del: