Alcyons intensivseng kåres som innovativt produkt

Multicare intensivseng hædres af fagfolk som innovativt produkt til sundhedssektoren

Vores intensivseng Multicare modtog i går anerkendelse fra Vizient, Inc., en af verdens største medlemsdrevne organisationer, der arbejder med forbedring og innovation i sundhedsvæsnet. I begrundelsen hedder det:

Multicare intensivseng bruger innovative teknologier til at skabe en ideel kombination af kliniske fordele for patienter og personale. Unikke funktioner understøtter vitale patientfunktioner og giver gode arbejdsforhold for personalet. Af innovative funktioner kan nævnes:

  • Programmerbar automatisk lateral terapi til behandling af lungekomplikationer
  • Sengerammebaseret sidehældning op til 30 grader for nem placering af patienten
  • Passiv ben hæver kapacitet til 38 grader for sepsis-protokol
  • Motoriseret patienttransport med automatisk femte hjul og variable hastigheder for at hjælpe, når sengen skal transporters
  • Det automatiske i-bremsesystem aktiveres efter 60 sekunder og låser sengens hjul for at forhindre fald
  • Ergoframes auto-konturposition hjælper med at reducere risikoen for, at patient glider ned i fod af sengen og reducerer tryk og forskydning på patientens hud
  • Håndfri fodpedaler og håndbetjening, der kan betjenes med en hånd gør det nemt at betjene sengen 
Hospitaler er på udkig efter nyskabelser

”Hospitaler og udbydere er på udkig efter nyskabelser, der tilbyder unik og kumulativ fordel i forhold til andre produkter, der findes på markedet i dag. Vores medlemsråd bestemte, at disse teknologier opfyldte kriterierne, der skulle tildeles med kontrakten om innovativ teknologi. Tillykke til LINET med at have modtaget denne status”, sagde Debbie Archer, direktør for indkøb og leder af Vizient Innovative Technology Program.

Vizient repræsenterer en bred medlemsskare, der blandt andet omfatter universitetshospitaler, offentlige hospitaler, og sundhedsnetværk. Samlet repræsenterer Vizient indkøb for cirka $ 100 milliarder dollars om året. Via teknologi-programmet Innovative Technology arbejder Vizient gennem det medlemsstyrede råd og arbejdsgrupper med at gennemgå og afprøve potentielt innovative produkter.

Læs mere om Multicare, se video og download brochure.

Kilde: LINET.com

Multicare intensivseng med sidelæns kipfunktion

Multicare intensivseng på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.