Multiline Next DC - Dialyse & Kemoterapi

Kontakt mig venligst om dette produkt
DayCare-stol til dialyse og kemoterapi

Behandlingsstol til dialyse og kemoterapi designet så det længerevarende ophold i stolen bliver så behagelig som muligt for patienten: blødt betræk, minimum af sømme, stille motorer og mange indstillinger af stol og armlæn. Tilbehør som LED-lampe og bord. Centralbremse og Trendelenburg. Kabelophæng holder kablet ved transport. Håndtaget kan holde papirrullen. CE-mærket og TüV-testet. Fås i mange forskellige farver og to kvaliteter på betrækket. Produceret i Tyskland.

HMI-nr: 112515 

Mange små ting spiller ind i forhold til, hvor behageligt et længere ophold i en stol er for patienten. Denne behandlingsstol til dialyse og kemoterapi, Multiline Next DC, er et forsøg på at tage højde for så mange ting som muligt – i forhold til patientens oplevelse og i forhold til de kliniske behov og det sundhedsfaglige personales arbejdsgange omkring stolen.

Innovativt design til gavn for patienten
  • Det unikke design af stolens armlæn gør det muligt at indstille armlænene trinløst i både højde, brede og vinkel/grader. På den måde kan armlænene indstilles behageligt og hensigtsmæssigt til både høje, lave, brede og smalle patienter.
  • Armlænene er lavet af et blødt skum-materiale, hvor de er behageligt for armen ligge.
  • Polstring og betræk er blødt og behageligt mod huden og betrækket fås i to kvaliteter, så man kan vælge ekstra blødt betræk for yderligere komfort for patienten. Man kan også vælge ekstra affjedring i sædet.
  • Antallet af syninger er reduceret til et minimum for at undgå, at disse generer patienten under ophold i stolen og af hygiejnehensyn. Syninger færdiggøres i hånden
  • Ledningsophæng holder styr på kablet under transport
Fås med op til 5 lydsvage motorer
  • Stolen fås med op til 5 motorer, der indstiller højde samt ryg og fodstøtte og den ekstra fodstøtte, der indtiller stolen i patientens længde, så der er noget at stemme fødderne op imod i tilfælde af chok.
  • Motoerne er meget lydsvage, hvilket er behageligt, for eksempel hvis flere patienter befinder sig i samme rum og ikke skal generes af lyde, når andre indstiller deres stol.
Sikkerhed for patienten
  • Stolen kan også indstilles i trendelburg-position
  • Fås med centralbremse

Del: