alcyon hospitalsinventar

Fusion for fremtiden

Alcyon er opkaldt efter isfuglen, som yngler i parken udenfor bygningen Hvidkilde. Isfuglen fik sin smukke fjerdragt, fordi de andre fugle hver især gav den deres bedste fjer. I Alcyon har vi også taget det bedste fra flere verdener for at skabe en ny og moderne platform for hospitalsindretning.

Alcyon er eneforhandler i Danmark af det internationalt anerkendte og verdensledende brand inden for hospitalssenge, LINET. Vores øvrige produkter er patient- og behandlingsstole udviklet til forskellige patientmålgrupper og situationer, f.eks. stole til dialysebehandling eller deciderede transport- og behandlingsstole til undersøgelse, mindre behandlinger samt hvile og transport. Stolene produceres af tyske GREINER, der er kendt verden over for den gennemførte kvalitet, sans for design og forståelse for de kliniske behov omkring stolen.

Alcyon drives i det daglige af Maja Gro Lilsig, som er er vores direktør og en af tre partnere, der samarbejder om udviklingen af virksomheden. Maja har en mangeårig baggrund fra konsulentbranchen, hvor hun har rådgivet ledere og medarbejdere på alle niveauer i den offentlige sektor i, hvordan teknologiske løsninger kan være med til at gøre en positiv forskel. Hun er desuden en erfaren direktør og iværksætter.

Alcyon ledes af en bestyrelse, som består af direktør og de øvrige ejere, som er:

Welldana Innocare. Tilbyder ekspertise og innovative produkter inden for velfærdsteknologi. Firmaet løser opgaver for både private og offentlige kunder og har fokus på bedre arbejdsmiljø og øget selvhjulpenhed.

Lewel Plus. Har 20 års erfaring med indretning af plejecentre og hospitaler. Virksomheden har været med i flere velfærdsteknologiske forsøgsordninger indenfor det offentlige og udbyder blandt andet plejesenge, som har vundet designpriser for deres harmoniske design.

I Alcyon har vi målrettet vores viden og knowhow, når det gælder indretningen af fremtidens hospitaler.